HEERENVEEN – Woensdag 15 mei 2019 organiseert KV Heerenveen het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi. Op de kunstgrasvelden van KV Heerenveen spelen 90 teams van 13 scholen uit Heerenveen uit de groepen 3 tot en met 8 wedstrijden van 15 minuten per ronde. Ook dit jaar zijn er ruim 600 kinderen actief en dat is natuurlijk een fantastisch aantal!

Het toernooi start om 14.15 uur en is om circa 16.45 uur afgelopen, waarna de prijsuitreiking plaatsvindt. De prijzen worden uitgereikt door wethouder, o.a. van Sport, Jelle Zoetendal. De organisatie is erg blij met deze bijdrage van de gemeente Heerenveen, evenals met de bijdrage van een aantal andere partners die het toernooi mede mogelijk maken. Deze partners zijn: Webwijs, Tegelzetbedrijf Hempenius, Maintec, Groovy Tosti, Holiday Ice en Albert Heijn.

Ben je enthousiast over korfbal geworden (wat wij ons natuurlijk voor kunnen stellen) dan ben je van harte welkom om te komen “proeftrainen”. Locatie: It Hege Stik, kunstgrasveld. Opgeven voor de trainingen kan via de mail: jckvheerenveen@gmail.com.

We heten alle belangstellenden van harte welkom op It Hege Stik in Heerenveen. De koffie staat klaar!