Video-coördinator

KV Heerenveen is per direct op zoek naar een coördinator voor de werkzaamheden rondom video-analyse en statistiek. De werkzaamheden hebben betrekking op de eindverantwoordelijkheid voor het (laten) vastleggen van wedstrijden, taggen en uploaden van videobeelden van Heerenveen 1.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Sytze Jan Geertsma (06-10940975).

Tijdsinvestering: gemiddeld 3 uur per week.

Teammanager Selectie

Voor onze selectie zijn we op zoek naar iemand die in samenwerking met de trainersstaf de begeleidende groep completeert. Een duo-baan behoort ook tot de mogelijkheden.

Herken je de volgende eigenschappen, neem dan contact op:

• Je wilt een steentje bijdragen aan het succes van (de selectie van) Heerenveen;
  • Je bent een luisterend oor voor de spelers en speelsters;
  • Je vindt het leuk om ook de uitwedstrijden met Heerenveen 1 af te reizen om de staf te ondersteunen;
  • Je kunt goed plannen en organiseren (denk daarbij aan: trainingsweekend, teamuitje ter bevordering van het groepsproces, was- en rijschema voor 1 en 2, organiseren dat de thuiswedstrijden van 1 en 2 op film gezet worden (i.s.m. video-coördinator), mDWF invullen, etc.).

Tijdsinvestering: gemiddeld 8 uur per week (verdeeld over di/do en zaterdag).