Bestuurslid Korfbalzaken

KV Heerenveen is per direct op zoek naar een bestuurslid Korfbal Zaken. Als bestuurslid Korfbal Zaken ben je verantwoordelijk voor het beleid en de uitvoering van dit beleid van alle korfbal-technisch gerelateerde zaken binnen de vereniging. Je bent voorzitter van de TC Senioren en werkt samen en/of stemt af met de Jeugd Commissie.

We komen graag in contact met geïnteresseerden die samen met ons verder willen bouwen aan de vereniging! Mocht je belangstelling hebben aarzel dan niet en benader Gert-Jan en/of Alle (of ander bestuurslid) voor een verkennend gesprek. Per mail kan ook gereageerd worden: heerenveen@knkv.net.

Deze uitnodiging geldt ook voor iedereen die op dit moment al een functie heeft binnen onze vereniging.

(Trainer/)Coach Senioren 5

Voor Senioren 5 zijn wij naarstig op zoek naar, met name, een coach. Deze enthousiaste groep (mix van jong en oud) speelt Reserve 4de klasse op zaterdag(middag). Ben je enthousiast om met deze dames en heren een goed resultaat neer te zetten? Of heb je vragen over de invulling? Neem contact op met Alle Welling (06-53219287) of Diana van Houten (06-20141448).

Tijdsinvestering: alleen coachen op zaterdag (gemiddeld 3 uur per week) en/of 1 keer trainen geven (dan gemiddeld 5 uur per week).

Video-coördinator

KV Heerenveen is per direct op zoek naar een coördinator voor de werkzaamheden rondom video-analyse en statistiek. De werkzaamheden hebben betrekking op de eindverantwoordelijkheid voor het (laten) vastleggen van wedstrijden, taggen en uploaden van videobeelden van Heerenveen 1.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Alle Welling (06-53219287) of Diana van Houten (06-20141448).

Tijdsinvestering: gemiddeld 3 uur per week.

Teammanager Selectie

Voor onze jonge selectie zijn we op zoek naar iemand die in samenwerking met de trainersstaf de begeleidende groep completeerd. Een duo-baan behoort ook tot de mogelijkheden.

Herken je de volgende eigenschappen, neem dan contact op:

• Je wil een steentje bijdragen aan het succes van (de selectie van) Heerenveen;
  • je bent een luisterend oor voor de spelers en speelsters;
  • je vindt het leuk om ook de uitwedstrijden met Heerenveen 1 af te reizen om Riko te ondersteunen;
  • je kunt goed plannen en organiseren (denk daarbij aan: trainingsweekend, teamuitje ter bevordering van het groepsproces, was- en rijschema voor 1 en 2, organiseren dat de thuiswedstrijden van 1 en 2 op film gezet worden (i.s.m. video-coördinator), mDWF invullen, etc.).

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Alle Welling (06-53219287) of Diana van Houten (06-20141448).

Tijdsinvestering: gemiddeld 8 uur per week (verdeeld over di/do en zaterdag).

Klussers

Heb je 2 rechter handen en groene vingers? Dan zijn we op zoek naar jou! Er zijn altijd klussen te doen in en rondom de accommodatie aan It Hege Stik. Op dit moment is de verbouwing nog volop in gang en ook daar kunnen nog genoeg handjes bij gebruiken (1 rechter hand mag ook ;)). Interesse? Mail dan naar heerenveen@knkv.net. Of meld je bij Cees of Alle.

Kantinemedewerkers

Wij zijn nog op zoek naar mensen die op een doordeweekse avond in de kantine willen staan. Wanneer we een groepje maken, dan hoeft dit niet iedere week te zijn. Interesse? Mail dan naar heerenveen@knkv.net.