Sinds 22 augustus 2017 staat in de Play Store (Android) en de App Store (iOS) de KNKV Wedstrijzaken app. Deze app is de opvolger van de Sportlinked app, die vanaf heden ook niet meer functioneert. Het kan zijn dat nog niet elke gebruiker de nieuwe app kan vinden, probeer het dan later nogmaals. Bij beide aanbieders wordt e.e.a. gefaseerd beschikbaar gesteld.

Het is dus noodzakelijk voor coaches en scheidsrechters om de nieuwe app te downloaden voor aanvang van de competitie!
Inloggen kan met dezelfde gegevens als in de Sportlinked app. Voorwaarde is wel dat dit mailadres gelijk is aan de lidgegevens in Sportlink Club. Is je mailadres anders dan bij de ledenadministratie bekend is? Mail heerenveen@knkv.net en geef het juiste adres door.

De werking van de app is verder ongewijzigd gebleven, maar mocht je één en ander nog eens door willen lezen klik dan hier.