Afgelopen weekend was het dan eindelijk zo ver, het Jeugdweekend op Ameland met als thema: Wie is de Mol? 🔎. Hierbij een verslag van het weekend door de ogen van onze enthousiaste begeleiders >

Frans: “Het weekend op Ameland was voor de groep en leiding een groot feest! Wat een leuke kinderen hadden we mee! Daar mogen de ouders best trots op zijn. Het “wie-is-de-mol-spel” sloeg meteen aan. Er ging geen ochtend voorbij dat wij niet vroeg tegenover een dolenthousiaste Tygo stonden die wederom op geldjacht was.”

Jeroen en Wessel: “Het was een weekend vol plezier, energie en strijd. Een weekend bomvol activiteiten waarbij het spel ‘wie is de mol’ enorm goed uitgevoerd werd. Er waren vijf mollen op het eiland (en dat terwijl er op Ameland helemaal geen mollen leven) waarvan er vier ontmaskerd zijn. De vijfde Mol, Mette, heeft het spel het beste gespeeld.”

Jeffrey: “Er is maar een zin nodig om dit weekend te omschrijven: Mogen we al geld zoeken? 🔎.”

Simon: “De vraag “Simon heb je al weer geld verstopt” ga ik stiekem wel een beetje missen. Gelukkig kon ik vanochtend op mijn werk nog even nagenieten, een van de kinderen kwam met een briefje molgeld aanzetten die nog verstopt zat in één van de voetbaldoeltjes.”

Manon: “We hebben nog nooit zo’n relaxed kamp gehad als begeleiders. Alle kinderen waren enthousiast en zelfs tijdens de allerlaatste wandeling vond Roan nog de energie om een liedje te zingen!”

Nico en Wouter: “De begeleiders hebben zo enorm genoten van de, door de kinderen georganiseerde, potjes volleybal en het enthousiasme dat ze op maandagochtend alweer heimwee hadden naar Ameland!”

Lisanne en Ylse: “Fanatieke kinderen, enthousiaste begeleiding, prachtig weer en een mooie locatie. Kortom: een weekend voor in de boeken! Op naar volgend jaar ⛱☀️🤩”

AFTERMOVIE
Lieuwe van der Hoek was niet alleen deelnemer, maar ook razende reporter. Hij heeft een prachtige aftermovie gemaakt die op ons YouTube kanaal te zien is!