Ook het eerste deel van de najaar veldcompetitie 2021 is voorzien van scheidsrechters. Alle scheidsrechters hebben het schema reeds ontvangen. De JC heeft zoveel mogelijk rekening gehouden met coaching en eigen wedstrijden.

Het KNKV heeft een app beschikbaar gesteld die Sportlink vervangt: KNKV Wedstrijdzaken. Deze app moet gebruikt worden om de stand in te geven van wedstrijden. Daarnaast zullen we jullie koppelen aan jullie wedstrijd zodat jullie deze wedstrijden ook in jullie eigen programma beschikbaar komt.

Het kan voorkomen dat jullie niet in staat zijn om een jeugdwedstrijd te leiden. We verwachten dat jullie dan zelf gaan ruilen cq. vervanging regelen. Een wijziging graag doorgeven via jckvheerenveen@gmail.com of via app aan Ilse de Jager-Bonnema op 0683531516. Wij zullen de nieuwe scheidsrechter koppelen in KNKV Wedstrijdzaken.

We rekenen op jullie medewerking en alvast veel succes bij het leiden van de jeugdwedstrijden.

Alvast bedankt!

De Jeugdcommissie